Professora del departament

llatí i grec

PONS DOMINGO, CATALINA
RAMON RIBAS, CATALINA
VERDÚ MARTINEZ, MARIA


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Per una altra banda, tres alumnes de 4t han guanyat el primer, segon i tercer premi dels 'premis Pithyussae' a nivell d'Eivissa i Formentera:

Marta Eugenia Tostón García - Matres, Yanira Pérez Miranda i Ayoub Amnad. Felicitats a tots tres!

20170609 130200 599x449

I, per últim, Claudia Riera Ferrer va guanyar el segon premi dels 'premis Pithyussae' del nivell de primer de Batxillerat. L'enhorabona Claudia!!

El departament de Clàssiques us desitja a tots els guanyadors i participants l'enhorabona!

AnXc4v7DUK6KcjBeD6obmZnmzDDsgS75p3lNi0oyoWkg 6

Olimpíada Llengües Clàssiques

VII Olimpíada de Llengües Clàssiques a les Illes Balears El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB convoca la VII Olimpíada de Llengües Clàssiques (XVIII Premis Insulae) en el marc del conveni establert entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i la Universitat de les Illes Balears. 
És objecte d’aquesta Olimpíada la promoció dels estudis de llengües i cultura clàssiques entre els alumnes d’educació secundària de les Illes Balears. La traducció de textos llatins i grecs des d’una perspectiva lúdica permet un acostament de l’alumnat de batxillerat a les bases de la nostra cultura i la nostra llengua, i promou l’interès per descobrir les arrels més profundes de la civilització occidental. 
Es convoca la VII Olimpíada de Llengües Clàssiques en les modalitats següents:
a) Traducció de textos llatins 
b) Traducció de textos grecs 
Podran participar en aquestes proves els alumnes que cursin segon de batxillerat durant el curs 2014-15. La prova es realitzarà el 30 d'abril de 2015. 

S'han celebrat les proves de les Olimpiades de les Llengües Clàssiques avui, dijous, 30 d'abril, a la seu de la UIB d'Eivissa i Formentera. S'han presentat 19 alumnes de tots els instituts d'Eivissa i Formentera. De L'Ies Xarc s'han presentat tres alumnes a la prova de llatí i dos a la prova de Grec: Andrea Martínez, Carmen Rodríguez i Zoe García .

Termini d'inscripció: 20 d'abril de 2015. WEB Pàgina web “Olimpíades a la UIB” | PDF Convocatòria | WEB Inscripció