AnXc4v7DUK6KcjBeD6obmZnmzDDsgS75p3lNi0oyoWkg 6

Olimpíada Llengües Clàssiques

VII Olimpíada de Llengües Clàssiques a les Illes Balears El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB convoca la VII Olimpíada de Llengües Clàssiques (XVIII Premis Insulae) en el marc del conveni establert entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats i la Universitat de les Illes Balears. 
És objecte d’aquesta Olimpíada la promoció dels estudis de llengües i cultura clàssiques entre els alumnes d’educació secundària de les Illes Balears. La traducció de textos llatins i grecs des d’una perspectiva lúdica permet un acostament de l’alumnat de batxillerat a les bases de la nostra cultura i la nostra llengua, i promou l’interès per descobrir les arrels més profundes de la civilització occidental. 
Es convoca la VII Olimpíada de Llengües Clàssiques en les modalitats següents:
a) Traducció de textos llatins 
b) Traducció de textos grecs 
Podran participar en aquestes proves els alumnes que cursin segon de batxillerat durant el curs 2014-15. La prova es realitzarà el 30 d'abril de 2015. 

S'han celebrat les proves de les Olimpiades de les Llengües Clàssiques avui, dijous, 30 d'abril, a la seu de la UIB d'Eivissa i Formentera. S'han presentat 19 alumnes de tots els instituts d'Eivissa i Formentera. De L'Ies Xarc s'han presentat tres alumnes a la prova de llatí i dos a la prova de Grec: Andrea Martínez, Carmen Rodríguez i Zoe García .

Termini d'inscripció: 20 d'abril de 2015. WEB Pàgina web “Olimpíades a la UIB” | PDF Convocatòria | WEB Inscripció