El programa d’alternança de formació amb una activitat laboral retribuïda en una empresa d’un sector estratègic a través d’un contracte de formació i aprenentatge de formació de l’acció formativa dins l’oferta de l'Ajuntament d'Eivissa per al període 2018-2019 cofinançiades per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Formació gratuïta!!
 
 
Llegeix més: AJUNTAMENT D'EIVISSA - PROGRAMA DE FORMACIÓ DUAL

Benvolgudes Directores i Directors,


L'IES Quartó del Rei, en nom propi i de la resta de centres organitzadors: IES Algarb, IES Sa Blanca Dona, IES Isidor Macabich i IES Santa Maria d'Eivissa, té el plaer de convidar-vos a les Jornades de Robòtica que es duran a terme dia 4 de maig de 2018 al Palau de Congressos d'Eivissa, ubicat a Santa Eulària des Riu.

La Jornada començarà a les 10 h. i conclourà a les 13:15 h. Es faran entre altres:

  • Xerrades
  • Tallers de robots
  • Tallers d'impresió 3D
  • Exposició de projectes tecnològics
  • Exposició del concurs de cartells i logos RobotIB Eivissa 2018
Teniu més informació a la pàgina web de la Jornada:

Aquesta iniciativa sorgeix com a projecte de transferència del programa de formació RobotIB que va organitzar la Conselleria d'Educació i Universitats a gener de 2018 en què vàrem participar 4 IES de l'illa, i on va sorgir la idea de crear una Jornada anual intercentres on mostrar el que feim als departaments de Tecnologia, i en concret a l'àrea de Robòtica i Control Automàtic.


Liderada aquesta edició pel nostre centre, Quartó del Rei, i amb la participació activa de professorat dels instituts: Algarb, Sa Blanca Dona, Isidor Macabich, i Santa Maria d'Eivissa, així com la col·laboració de membres de l'Associació de Robòtica d'Eivissa, estam tractant d'organitzar-la.


Donat que el nombre de places és limitat, per la capacitat màxima del Palau, només podran assistir els centres que confirmin per rigorós ordre d'inscripció.

A la vostra inscripció haureu d'indicar el nombre d'alumnes i professorat acompanyant. Pels mateixos motius es prioritzaran els darrers cursos en el cas de primària, preferentment 6è i l'alumnat dels cursos on es treballa la matèria de Tecnologies a l'ESO. A més el professorat acompanyant haurà de participar activament en el control de l'alumnat al recinte. Als centres seleccionats enviarem els protocols de control i la distribució de guàrdies als punts crítics.

Amb molta il·lusió per que aquest projecte s'amplii amb més centres en properes edicions, serà un plaer comptar amb la vostra presència.


Atentament,

L'IES Quartó del Rei


Referències