Incidències amb maquinari, programari i espai Moodle

En cas d'incidència en qualsevol equip informàtic, programari del centre o l'Aula Virtual envieu un correu a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb una breu descripció de l'avaria o petició i la seua localització física indicant el número d'aula. En el cas de l'aula Virtual es recomana crear un usuari alumne i revisar amb temps amb aquest usuari alumne per evitar les urgències previsibles.

 

Incidències pàgina web

En cas d'incidències inherents a la pàgina web del centre  envieu un correu a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb una breu descripció del problema i la prioritat d'actuació requerida. 

S'han detectat missatges de "pesca electrònica (phishing)", tal com el que es mostra a continuació, enviats als comptes d'educació.

— EN CAP CAS S'HA DE RESPONDRE A AQUESTS TIPUS DE MISSATGES —

— EN CAP CAS S'HA DE PITJAR SOBRE L'ENLLAÇ QUE APAREIX DINS EL MISSATGE —

---

de: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.;
a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
data: 8 de març de 2017 a les 9:06 
assumpte: CAIB ADMIN

&iexcl;&iexcl;&iexcl;ATENCI&Oacute;N!!! 

Tome nota de esta importante actualizaci&oacute;n de que nuestro nuevo correo web ha sido mejorado con un nuevo sistema de mensajer&iacute;a de CAIB que tambi&eacute;n incluye un uso m&aacute;s r&aacute;pido en correo electr&oacute;nico, calendario compartido, documentos web y la nueva versi&oacute;n anti-spam 2017. 

Utilice el siguiente enlace para completar la actualizaci&oacute;n de nuestro nuevo buz&oacute;n mejorado de CAIB. 

Haga clic para actualizar http://webmailll.ucoz.pl/caib.html 

Soporte t&eacute;cnico 192.168.0.1 
Copyright @ 2017 Todos los derechos reservados.

 Més informació a weib.caib.es

Aquestes planes web de la CAIB tenen habilitada l'autenticació segura. Per tant, la pàgina d'entrada, on es demana l'usuari i contrasenya, xifrarà les dades mitjançant un certificat expedit per l'entintat pública estatal FNMT (Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre).

Com que aquesta autoritat certificadora no es troba instal·lada per defecte en els navegadors, molt probablement, la primera vegada que es realitzi la connexió apareixerà un avís indicant que no es pot confiar en la connexió. Per continuar i accedir a la pàgina, és necessari acceptar explícitament la connexió afegint una excepció de seguretat. Aquesta acció només s'haurà de dur a terme la primera vegada que es dugui a terme la connexió.

Seguretat firefox 1

Llegeix més: Problemes de seguretat amb el accéss al GESTIB, la plana web del centre i l'aula virtual Moodle

>> S'han detectat missatges de "pesca electrònica (phishing)", tal com el que es mostra a continuació, enviats als comptes d'educacio.caib.es.

— EN CAP CAS S'HA DE RESPONDRE A AQUESTS TIPUS DE MISSATGES —

---

*De:*CAIB.ES WEBMAIL [mailto:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.]
*Enviado el:* viernes, 08 de mayo de 2015 18:38 
*Para:* undisclosed-recipients:
*Asunto:* CAIB.ES WEBMAIL 

Estimado usuario de correo web, Debido a la base de datos de los equipos de mantenimiento que está sucediendo en nuestro centro de mensajes de correo caib.es. Nuestro centro de mensajes caib.es debe restablecerse debido a la gran cantidad de mensajes de spam que recibimos a diario en nuestra base de datos. El mantenimiento de la cuarentena nos ayudará a evitar este dilema cada día y con el nuevo software mejorado se proporciona caib.es con un sistema de correo seguro y nuevo sistema de seguridad para proteger a nuestros usuarios caib.es de conseguir sus cuentas caib.es ser hackeado. 

Para validar su buzón de correo electrónico caib.es, amablemente haga clic o copiar y pegar este enlace en tu navegador para llenar sus datos completos http://urangaconsultorescom233.weebly.com/ para visitar el enlace seguro caib.es cliente especificado en este correo electrónico y llenar el formulario de validación de la cuenta para validar tus caib.es correo electrónico cuenta con alimentación: 

gracias 

© Govern de les Illes Balears Govern de les Illes Balears: C / de la Llotja, 3-07.012 Palma Accessibilitat - Avis legal

---