14a Convocatòria dels Premis d’Investigació per a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior convocats pel Consell Social de la Universitat de les Illes Balears

Reunida la Comissió Permanent del Consell Social de la UIB el dia 14 d’abril de 2020, d’acord amb la resolució 13459 del Rectorat del dia 15 de març de 2020 referent a les mesures de gestió de la UIB relatives a l’estat d’alarma, i amb referència a la XIV convocatòria dels premis d’investigació per a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, curs 2019-20, ha acordat modificar el següent:

  1. El termini de presentació de treballs a la convocatòria dels premis s’ajorna fins el dia 29 de maig de 2020.
  2. La forma de presentació dels treballs es farà per sistema telemàtic. S’han de presentar el treballs i tota la documentació necessària descrita a les bases, a l’adreça electrònica consell.social@uib.cat.
  3. Queda anul·lada la forma de presentació dels treballs a través de les seus universitàries i dels registres generals de la UIB, per tant només s’han de presentar de forma telemàtica.

Per a més informació, posau-vos en contacte amb la secretaria del Consell Social a l’adreça consell.social@uib.cat.

Convocatòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>