Tutories presencials voluntàries per cursos final d’etapa.

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

 

Amb aquesta circular volem informar-vos de les darrers novetats sobre el funcionament de les activitats lectives a l’IES Xarc. Com sabreu, a partir de dilluns 25 de maig Eivissa entra en la fase II de desescalada i aquest fet implica que es permeten certes activitats presencials que us passam a concretar:

 

  • A partir del 27 de maig es podran començar a realitzar sessions presencials de tutoria d’orientació o de de matèria; tenen com a objectiu que el professorat faci un  acompanyament emocional a l’alumnat i pugui donar també assessorament en les matèries i pautes de treball.
  • Aquestes sessions van adreçades exclusivament a l’alumnat que finalitza etapa, és a dir, alumnat de 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i 2n d’FP.
  • Igualment, aquestes sessions tenen un caràcter voluntari i, per tant, han de ser sol·licitades per l’alumnat o família que vegi necessari l’assessorament presencial per part d’un professor/a determinat. 
  • Aquesta sol·licitud s’ha de realitzar emplenant el següent formulari: (enllaç a formulari).  Una vegada feta la sol·licitud, el centre contactarà amb l’alumne/a per tal de concretar data i hora de la cita amb el professor/a.
  • Es realitzaran preferentment de forma individualitzada i/o en petit grup (màxim 5 alumnes) i, en tot moment, el centre vetllarà per a que s’acompleixin totes les mesures higièniques i de protecció que s’estableix la normativa; per aquest motiu serà obligatori l’ús de mascareta per a l’alumnat i professorat que hi participa.
  • Abans d’acudir al centre, l’alumnat haurà de controlar la seva temperatura, si és superior a 37,5º C quedar-se en casa i avisar al centre de salut.
  • Els símptomes més comuns compatibles amb la COVID-19, inclouen, entre altres, febre, tos i sensació de falta d’aire. Si l’aparició dels símptomes es produeix a casa, l’alumnat ha de romandre al seu domicili i heu de contactar amb el centre de salut.
  • Per acabar, podeu consultar diferents documents informatius de la Conselleria d’Educació i Universitats sobre les fases 2 i 3: Informació fases 2 i 3. Informació fases 2 i 3 castellà. Com rentar-se les mans. Com posar-se i llevar-se la mascareta. Com posar-se i llevar-se la mascareta, castellà.

 

Volem agrair-vos una vegada més la dedicació per ajudar als vostres fills i filles a treballar des de casa

              El director Fco Javier Moreno Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>