Tutories presencials voluntàries per cursos final d’etapa.

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

 

Amb aquesta circular volem informar-vos de les darrers novetats sobre el funcionament de les activitats lectives a l’IES Xarc. Com sabreu, a partir de dilluns 25 de maig Eivissa entra en la fase II de desescalada i aquest fet implica que es permeten certes activitats presencials que us passam a concretar:

 

 • A partir del 27 de maig es podran començar a realitzar sessions presencials de tutoria d’orientació o de de matèria; tenen com a objectiu que el professorat faci un  acompanyament emocional a l’alumnat i pugui donar també assessorament en les matèries i pautes de treball.
 • Aquestes sessions van adreçades exclusivament a l’alumnat que finalitza etapa, és a dir, alumnat de 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i 2n d’FP.
 • Igualment, aquestes sessions tenen un caràcter voluntari i, per tant, han de ser sol·licitades per l’alumnat o família que vegi necessari l’assessorament presencial per part d’un professor/a determinat. 
 • Aquesta sol·licitud s’ha de realitzar emplenant el següent formulari: (enllaç a formulari).  Una vegada feta la sol·licitud, el centre contactarà amb l’alumne/a per tal de concretar data i hora de la cita amb el professor/a.
 • Es realitzaran preferentment de forma individualitzada i/o en petit grup (màxim 5 alumnes) i, en tot moment, el centre vetllarà per a que s’acompleixin totes les mesures higièniques i de protecció que s’estableix la normativa; per aquest motiu serà obligatori l’ús de mascareta per a l’alumnat i professorat que hi participa.
 • Abans d’acudir al centre, l’alumnat haurà de controlar la seva temperatura, si és superior a 37,5º C quedar-se en casa i avisar al centre de salut.
 • Els símptomes més comuns compatibles amb la COVID-19, inclouen, entre altres, febre, tos i sensació de falta d’aire. Si l’aparició dels símptomes es produeix a casa, l’alumnat ha de romandre al seu domicili i heu de contactar amb el centre de salut.
 • Per acabar, podeu consultar diferents documents informatius de la Conselleria d’Educació i Universitats sobre les fases 2 i 3: Informació fases 2 i 3. Informació fases 2 i 3 castellà. Com rentar-se les mans. Com posar-se i llevar-se la mascareta. Com posar-se i llevar-se la mascareta, castellà.

 

Volem agrair-vos una vegada més la dedicació per ajudar als vostres fills i filles a treballar des de casa

              El director Fco Javier Moreno Martínez

3 comentaris

 1. Carolina

  Bon dia,
  Porto dies intentant contactar amb vosaltres per un par de temes pero com no teniu la vostra adreça per cap lloc ,ho intentare per aqui.
  Fa dies vaig veure en una web que al xarc teniau el modul de treballs forestals i conservació del medi ambient pero quan vaig entrar a la vostra web i no surt.Perfavor voldria sebre sobre aquest tema.Apart d’aixo volia sebre si el FP d’administració es nomes basic.
  T’agraderia que me contestasis el mes rapid posible,
  Karol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>