Gestib

El Gestib és una eina molt útil que us anirà molt bé per:

  1. Posar-vos en contacte amb el professorat dels vostres fills. És la via de comunicació oficial. Us podreu comunicar amb els professors i mestres de tots els fills que tingueu, encara que no estiguin al mateix centre.
  2. Descarregar els butlletins de notes. D’aquest curs i de cursos anteriors. Pensau que ja no s’entregaran butlletins en paper.
  3. Consultar i justificar faltes d’assistència.
  4. Signar autoritzacions per tal que el vostre fill/a pugui sortir del centre, anar d’excursió amb el grup, etc.
  5. Rebre notificacions i circulars del centre, informant-vos de les novetats que puguin sorgir.
  6. Matricular, ja que partir d’aquest curs la matrícula serà únicament en línia.
  7. Trobar els llibres de text, calendaris escolars, reunions, etc.

El GestIB està en constant evolució i de cada vegada té més funcionalitats per ajudar a les famílies a acompanyar als seus fills a la seva vida acadèmica.

 

INSTRUCCIONS PER SOL·LICITAR ACCÉS AL GESTIB DEL CENTRE.

Us podeu trobar en una d’aquestes dues situacions:

a) Ja teniu un usuari al Gestib, per què us el varen fer a l’escola de primària o per què sou treballador a la CAIB, o per que ja us varen fer un usuari per un altre fill, etc… Amb aquest usuari podeu accedir al Gestib. Si no us enrecordau de la contrasenya, podeu reiniciar-la seguint aquestes instruccions en català i castellà.

b) No teniu cap usuari al Gestib. En aquest cas la podeu sol·licitar a la secretaria del centre, amb el DNI/NIE/passaport i amb un telèfon mòbil que pugui gestionar el vostre correu electrònic. Recordau que l’horari d’atenció al públic és de 09:00 a 14:00, de dilluns a divendres.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>