Escaneig de documents

A l’hora de treballar a distància sovint mos trobem amb la necessitat d’escanejar documents. Com no tothom te un escàner a casa, podem fer servir el mòbil com escàner mitjanant una app que trobarem a l’Apple app store o a Google play store. Moltes son gratuïtes com p.e. Adobe Scan.
L’ús és molt senzill, fem una foto de un document. El programa mos permetrà ajustar l’àrea de treball una vegada feta la foto i després la convertirà a pdf. La majoria d’apps tenen incorporat un programa OCR de reconeixement de caràcters. Això significa que podrem fer búsquedas de texto, copiar i aferrar etc.
Quan el document estigui escanejat, es pot compartir amb un altra app com correu electrònic, classroom, afegir al Google Drive i un llarg etcètera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>