Ampliació tutories presencials per alumnat.

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

 

Us informem de les darreres novetats sobre el funcionament de les activitats a l’IES Xarc. Com sabreu, a partir de dilluns 8 de juny, Eivissa entra en la fase III de desescalada i aquest fet implica que es permeten certes activitats presencials que us passarem a concretar:

 

  • A partir del 8 de juny es podran començar a realitzar sessions presencials de tutoria tenen com a objectiu que el professorat faci un  acompanyament emocional a l’alumnat i pugui donar també assessorament en les matèries i pautes de treball.
  • Aquestes sessions van adreçades a l’alumnat de tot els nivells educatius. 
  • Aquestes tutories tenen un caràcter voluntari i puntual, per tant, han de ser sol·licitades per l’alumnat o família que trobi necessari l’assessorament presencial per part del professorat. 
  • Aquesta sol·licitud s’ha de realitzar emplenant el següent formulari: (enllaç a formulari).  Una vegada feta la sol·licitud, el centre contactarà amb l’alumne/a o família per tal de concretar data i hora de la cita amb el professor/a.
  • L’alumnat que hi vagi al centre ha d’acudir amb mascareta. També ha de dur el seu bolígraf. A més a més ha de complir al centre les normes de higiene i seguridad establertes

 

Volem agrair-vos una vegada més la dedicació per ajudar als vostres fills i filles a treballar des de casa

              El director Fco Javier Moreno Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>