Circular final activitats lectives

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

 

Avui, 19 de juny finalitzen les activitats lectives!.

El 26 de juny el tutor o tutora us farà arribar per correu electrònic les qualificacions dels vostres fills o filles. Us demanem que contesteu per correu electrònic al tutor confirmant la recepció de les qualificacions. Les famílies que teniu accés al gestib podeu consultar-les qualificacions accedint-hi.

Si necessiteu aclariments en relació a les qualificacions o amb les tasques d’estiu podeu contactar amb el tutor o tutora o amb la resta del professorat de l’equip educatiu mitjançant el correu corporatiu o cridant al telèfon 971339500.

Per contactar amb l’equip directiu, envieu correu a direcció@iesxarc.es o crideu al 971339500.

En relació a les proves de juliol dels estudis d’FP o les proves de setembre de la resta d’estudis, esteu atents a la plana web on publicarem els dies i horaris de les proves. Igualment, en algunes matèries no hi haurà prova escrita, l’alumnat haurà de realitzar i lliurar tasques de recuperació que es publicaran en el Classroom de la matèria corresponent. 

També esteu pendents de pròximes circulars i informacions a la plana web en relació a la matrícula i organització del curs vinent. Actualment estem treballant en el procediment de matrícula i en l’organització del proper curs, adaptat a la COVID-19.

Moltes gràcies pel vostre esforç i suport!               

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>