Cribatge massiu Santa Eulària des Riu – Sant Joan de Labritja

L’Ajuntament de Santa Eulària ens recorda que avui dijous 28 de gener a les 10 del matí, al pavelló municipal de Santa Eulària des Riu, ha començat un cribratge massiu organitzat per l’IBSALUT per prevenir la propagació de la COVID-19.

Les proves d’antígens gratuïtes s’allargaran fins el proper dilluns 1 de febrer a les 18 hores i estan adreçades a tota la població major de 16 anys dels termes municipals de Santa Eulària des Riu i Sant Joan de Labritja.

Podeu consultar tota la informació referent a aquestes proves sanitàries al díptic que ens ha fet arribat l’Ajuntament (horaris, dia que us pertoca segons el vostre lloc de residència, documentació, etc.).

Us animem a prendre part d’aquest cribratge per ajudar a frenar la propagació del virus a l’illa d’Eivissa. Junts ho aconseguirem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>