Taller d’educació emocional per a les famílies

Estimades famílies: 

El nostre centre oferirà a les famílies un taller d’educació emocional, dins el programa PROA+, per a proporcionar eines de convivència, comunicació positiva i acompanyament emocional als adolescents. Aquests tallers sorgeixen de la voluntat d’oferir-vos eines per tal que pugueu acompanyar de la millor manera possible els vostres fills en la seva etapa adolescent. 

L’adolescència és una etapa evolutiva de grans canvis, incerteses i de recerca de la pròpia identitat. Als tallers es parlarà sobre com reconèixer i gestionar les emocions dels adolescents, el desenvolupament d’una comunicació sana i positiva, satisfer les pròpies necessitats com a pares/mares i que això repercuteixi positivament en els fills i gestió dels reptes, entre altres temes. 

El taller es durà a terme al llarg de 3 sessions, els dimecres: 1, 8 i 15 de febrer. Teniu la possibilitat de triar grup de matí en horari de 10.00 a 12.00 hores o grup de tarda en horari de 19.00 a 21.00 hores.

Us demanem que les persones interessades ompliu el formulari d’inscripció adjunt i trieu el grup de preferència. Tota la informació a aquesta circular que us varem enviar via gestib.

 Moltes gràcies i esperem, amb molta il·lusió, que us resulti útil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>