Optimàtic i els chromebooks, explicació del finançament

Estimades famílies, En Toni Ribas, responsable d’Optimàtic, la botiga que ens ven els chromebook, ens ofereix una reunió telemàtica, per internet, en la qual ens explicarà com comprar aquest aparell i com pagar-lo. Aquesta reunió serà el pròxim dilluns 3 d’abril a les 19:00. L’enllaç per accedir a la reunió és aquest: https://meet.google.com/ngk-udoc-wif?hs=224 Us adjunto també enllaç a la nostra web amb les instruccions per a la compra Estimadas familias, Toni Ribas, responsable de Optimátic, la tienda que nos vende los chromebooks, nos ofrece una reunión telemática, por internet, en la cual nos explicará cómo comprar este aparato y cómo pagarlo. Esta reunión será el próximo lunes 3 de abril a las 19:00. El enlace para acceder a la reunión es este: https://meet.google.com/ngk-udoc-wif?hs=224 Os adjunto también el enlace a nuestra web con las instrucciones de compra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>